Ändra eller radera Cross sells

Det är enkelt att ändra eller ta bort en cross sells som inte används längre eller som du vill uppdatera.

VarjeCross Sells i listan har några alternativ. Klicka på de tre punkterna ute till höger för att få upp en lista med två val.

Om du klickar på Edit så kommer du att skickas vidare till samma sida som när du skapade den.

Om du trycker på Delete så väljer du att ta bort din Cross sells permanent.

Du kommer att få en fråga gällande om du verkligen vill ta bort din Cross sells, detta är en säkerhetsåtgärd för att försöka förhindra att man råkar ta bort den av misstag.