Ändra eller radera en Product

Det är enkelt att ändra eller ta bort en produkt som inte används längre eller som du vill uppdatera.

Varje Product i listan har några alternativ. Klicka på de tre punkterna ute till höger för att få upp en lista med två val.

Om du klickar på Edit så kommer du att skickas vidare till samma sida som när du skapade den.

Om du trycker på Delete så väljer du att ta bort din Product permanent.

Du kommer att få en fråga gällande om du verkligen vill ta bort din Product, detta är en säkerhetsåtgärd för att försöka förhindra att man råkar ta bort den av misstag.