Ändra eller radera recept

Har du ändrat på någon ingrediens i ett recept? Det är enkelt att ändra ett redan skapat recept så du behöver inte skapa ett helt nytt.

Varje recept i listan har några alternativ. Klicka på de tre punkterna ute till höger för att få upp en lista med två val.

Om du klickar på Edit så blir du skickad till formuläret med information om receptet. Du kan då ändra informationen om den.
Om du trycker på Delete så väljer du att ta bort receptet permanent.

Du kommer att få en fråga gällande om du verkligen vill ta bort receptet, detta är en säkerhetsåtgärd för att försöka förhindra att man råkar ta bort recept av misstag.