Ändra eller radera ingredienser

En skapad Ingredients kan enkelt ändras ifall det skulle behövas. Om en ingrediens utgår så är det en bra idé att ta bort den för att underlätta administreringen.

Varje ingrediens i listan har några alternativ. Klicka på de tre punkterna ute till höger för att få upp en lista med två val.

Om du klickar på Edit så blir du skickad till formuläret med information om ingrediensen. Du kan då ändra informationen om den.

Om du trycker på Delete så väljer du att ta bort ingrediensen permanent.

Du kommer att få en fråga gällande om du verkligen vill ta bort ingrediensen, detta är en säkerhetsåtgärd för att försöka förhindra att man råkar ta bort ingredienser av misstag.