Öka snittnotan? Spendera mera?

Hur får man kunderna att spendera mer? Nedan följer några tips på hur ni kan jobba och utnyttja vår funktionalitet för att öka snittvärdet på notan.

Spendera mera? 

Merköp ➕➕➕

Lägg till option groups till dina rätter för tex tillbehör, såser, eller dryck som är döpta till tex "vanligaste" eller "populäraste" och innehåller ett mindre urval av de popuiläraste tillvalen. På så sätt berättar ni för kunden att "kunder som brukar köpa denna rätt brukar vilja ha dessa tillbehör till." Kunden kan få en kännsla av inte vilja gå miste om den smakupplevelsen och tenderar till att beställa ett tillval. 

Det blir dessutom enklare för kunden att ta beslut och chansen att den köper till ett tillbehör ökar. Blir valen blir för många kan beslutsångesten ta över och man struntar i det och fortsätter istället till betalning.

 

Ökad snittnota, merförsäljning? 💰

Skapa paketerbjudanden , Combo offer eller Buy & get för att locka till att testa mer. Det är och känns som en bra affär för kunden och ni säljer fler produkter än om paketeterbjudandet saknats. Möjlighet att vänja in och ettablera ett utökat köpbeteende och för att sedan kunna ändra eller ta bort erbjudandet.

Exempel:

Köp en hamburgare få dipp på köpet - Buy & Get-erbjudande

Köp valfri varmrätt, få valfri efterätt på halva priset  - Combo offer eller Buy & Get-erbjudande

Köp lunchrätt, få dricka, kaffe, kaka på köpet. Combo offer (då det är fler än 2 produkter som ska kombineras) Sätt tex. originalpris på lunchrätten(a), och sedan dricka(b), kaffe(c) och kaka(d) för 0 kr /st i varsina grupper. - Combo offer 

Köp 2 kaffe få  en tredje på köpet - Buy & Get-erbjudande

 

 

Dålig försäljning på måndagar?  📅

Skapa ett erbjudande som gäller på bara på måndagar, detta gör du  under Settings eller Limitations - Available on days genom att välja bort de övriga dagarna.