Betalning med presentkort

Det är smidigt att ta betalt med presentkort från Retain 24, det ser dock lite annorlunda ut gentemot andra betalsätt

Betala med ett fysiskt presentkort i kassan

1. Tryck Betala > Klubbkort
  2. En pop-up öppnas där man antingen scannar in kortet via att hålla upp QR koden framför kassans kamera, eller manuellt skriva in de 16 siffrorna.
  3. När kortet identifierats visas nuvarande belopp på kortet.
  4. För att genomföra betalningen, tryck Betala.

OBS: Om någon rabatt ska appliceras måste denna läggas på manuellt från kundvagnen innan betalning med presentkort påbörjas.

Om beloppet på kortet inte täcker hela betalningen

Om beloppet som finns på kortet är mindre än det belopp som ska betalas kommer en till knapp visas. Denna knapp kommer genomföra en betalning av så mycket som går att betala med presentkortet.

1. Tryck Betala > Klubbkort
  2. En pop-up öppnas där man antingen scannar in kortet via att hålla upp QR koden framför kassans kamera, eller manuellt skriva in de 16 siffrorna.
  3. När kortet identifierats visas nuvarande belopp på kortet.
  4. För att genomföra betalningen, tryck på högra knappen för att Betala så mycket som går.
  5. Vyn för att betala med andra betalsätt samt kvarvarande belopp kommer öppnas.
  6. Välj annat betalsätt för resterande belopp.