Campaigns - Skapa/editera

Kampanjens enda syfte är att du ska kunna hitta alla dina erbjudanden på ett enkelt sätt. Både gamla och nya erbjudanden som är kopplade till kampanjen dyker upp om du använder filter funktionen.

Logga in i Leeroy Cloud, klicka på Loyalty i sidomenyn och välj sedan Campaigns.

Den första vyn visar de kampanjer som du redan har skapat. Om du inte har skapat några ännu så är listan tom.

För att skapa en kampanj så klickar du på Create i det övre vänstra hörnet.

Du kommer nu få namnge din kampanj, exempel: om du vill göra några julerbjudanden, skapa en kampanj som heter "Jul" och välj "Jul" som kampanj när du skapar ditt erbjudande. Då kan du använda filter funktionen "Kampanj" och filtrera på "Jul" för att kunna se alla erbjudanden kopplade till den kampanjen. Om du vill ha lite inspiration från tidigare år kan du till och med se gamla erbjudanden om du väljer "include deleted" på Available filters.

Om du vill editera namnet på din kampanj så gör du det enkelt genom att klicka på de tre prickarna ute till höger och väljer Edit.

Du kan inte radera en kampanj.