Ändra eller radera Combo offers

Med denna guide så får du lära dig hur man ändrar eller raderar ett combo offer.

Varje erbjudande i listan har några alternativ. Klicka på de tre punkterna ute till höger för att få upp en lista med tre val.

Om du klickar på Edit så kommer du in på samma sida som när du först skapade erbjudandet.
Du kan inte ändra vilka som ska kunna ta del av erbjudandet, men resten går att ändra.

Om du vill skapa ett likadant eller liknande erbjudande så kan du klicka på Duplicate så slipper du skapa upp det från start.

Om du trycker på Delete så väljer du att ta bort erbjudandet, detta tas inte bort helt, du kan hitta igen det genom att bocka i Include deleted i filter section på vänster sida.