Cross sells - Översikt (EPOS)

Cross sells kan användas för att öka merförsäljningen, men kan lägga in så att vissa produkter triggar så att det kommer upp som en Pop-up för kunden. Detta funkar endast på EPOS (Expresskassan)

Logga in i Leeroy Cloud, klicka på Product management i sidomenyn och välj sedan Cross Sells.

Den första vyn visar de Cross sells som du redan har skapat. Om du inte har lagt in några ännu så är listan tom.

Listan visar från vänster till höger, ID, namn, vikt (vilken ska komma först) datumet de skapades och datumet som de senast ändrades. ID skapas automatisk då du lägger till en Cross sells.
Du kan antingen scrolla för att hitta en specifik Cross sell eller så kan du söka efter det genom att skriva en del av namnet i sökfältet i toppen på sidan. Du kan välja att sortera listan på olika sätt, ursprungsläget är alltid att den sorteras i alfabetisk ordning men du kan också välja andra sätt som kanske passar din arbetsuppgift bättre.