Filter - Synlighet på ordern

Längst ner på vyn Filter finns också filtrering för vad som ska vara synligt på själva orderraderna, här reder vi ut hur du kan arbeta med detta

Show Deselected products

Jobbar man med olika stationer i ett kök men ändå har intresse av att veta vad den fulla ordern man jobbar med innehåller kan man välja att switcha på “Show deselected products”. Detta gör att man kan ha full koll på ordern i sin helhet men fortfarande fokusera på ens egna station.

Exempel: Jag arbetar med att färdigställa drycker men vill ändå hålla koll på vilka övriga produkter som ingår i ordern för att enklare ha kontroll över vad som ska packas tillsammans och hur ordern i helhet ligger till.

Är man enbart intresserad av att se de egna produkterna i ordern så switchar man av denna funktion.

Show pre-selected products

I många fall används förvalda alternativ för produkter, t.ex. en Ceasarsallad som har kyckling som förvalt protein. Här kan man välja om man vill visa ut det förvalda alternativet eller inte genom att switcha på eller av “Show pre-selected products”.

Exempel 1: Jag känner redan till produkterna och de förvalda alternativen och tycker att dessa känns onödiga att visa ut på KDS:en, det enda jag bryr mig om är om något avviker från standarduppsättningen.

Exempel 2: Jag vill bli påmind om vad som inkluderas i produkterna, vare sig det är standarduppsättningen av produkten eller om något avviker.