Hemskärmen

När din KDS är redo så kommer du in på hemvyn. Det är här alla inkommande ordrar kommer att dyka upp.

Varje betald order visas upp som sin egen lapp. Du arbetar med lapparna genom att alltid göra klart den order som ligger längst upp till vänster då det är den order som legat på KDS:en längst, d.v.s den tillhör den kund som väntat längst.

När några ordrar kommit in kan det se ut så här:

På hemskärmen har du den mesta informationen relaterad till de ordrar du har fått in. Du har här information om:

1. En toppmeny innehållande:

1. KDS:ens egna meny där inställningar görs (längst till vänster)

2. Vad klockan är (i mitten)

3. Ljud som ger notis när order kommit in, går att klicka av eller på via ikonen föreställande en högtalare (längst till höger)

2. Den stora ytan där ordrar visas upp.

Här hamnar både ordrar lagda via kassan samt de som kommer in som förbeställningar via snabbkassa, app och/eller webben

3. En bottenmeny innehållande

1. Produktsummering

2. Tidsfilter

3. Namnet på din KDS (längst ned till vänster)

4. Hur många ordrar du har totalt just nu (längst till höger)