Installera Personalkollens stämpelklocka

Du kan enkelt installera Personalkollens stämpelklocka på skrivbordet på den iPad som ni använder som kassa eller köksdisplay

1.       Starta Safari webbläsaren på din iPad. Gå till https://personalkollen.se/punch-clock

2.       Klicka på symbolen i safari som visar en fyrkant med en pil i övre högra hörnet och välj Lägg till på hemskärmen. Avsluta Safari.

f2360c5f-d064-400f-a9cf-56992f893231

3.       Länken till stämpelklockan ligger nu sparad på iPadens hemskärm, klicka på symbolen nedan för Stämpelklockan för att öppna Stämpelklocka-sidan.

d37d7126-d1ca-4e9b-b386-cfbe49f615c1

4.       Logga in på Personalkollen.se webbsidan. Där ska en nyckel för ditt företag finnas som behöver fyllas i. Man hittar den under företagsinställningarna på din chefs inlogg för Personalkollen. Skriv in denna nyckeln i textfältet på bilden nedan och klicka sedan på Installera.

4a77b762-871e-4069-b1e7-c286e3ecde5a

5.        Klicka på Fortsätt till instämpling och gå sedan till menyknappen i övre högra hörnet. Gå till Inställningar och kontrollera att företagsuppgifterna stämmer. Nu är stämpelklockan redo att användas!