Option groups (Preview) - Översikt

Option groups är grupper med olika produkter där kunder kan välja eller köpa till fler produkter till sin måltid.

Logga in i Leeroy Cloud, klicka på Product management i sidomenyn och välj sedan Option Groups (Preview).

Den första vyn visar de Option groups som du redan har skapat. Om du inte har lagt in några ännu så är listan tom.

Listan visar från vänster till höger, Option group ID, namn, beskrivning, datumet de skapades och datumet som de senast ändrades. ID skapas automatisk då du lägger till en Option group.
Du kan antingen scrolla för att hitta en specifik Option group eller så kan du söka efter den genom att skriva en del av namnet i sökfältet i toppen på sidan. Du kan välja att sortera listan på olika sätt, ursprungsläget är alltid att den sorteras i alfabetisk ordning men du kan också välja andra sätt som kanske passar din arbetsuppgift bättre.