Orderhistorik

Funderar du över något med en tidigare beställning? Du kan då söka upp den i historiken på köksdisplayen.

Historiken för ordrar nås via alternativet History i menyn. Här visas en lista med de senaste ordrarna som är pågående eller har behandlats i KDS:en. Klickar man på en orderrad får man upp orderns detaljvy.

Är man intresserad av en särskild order kan man välja att söka på ordernummer och dessutom filtrera på vad som ska synas i listan: pågående ordrar (In progress), avslutade ordrar (Closed) eller avbrutna ordrar (Canceled).