Products - Översikt

Produkterna använder ni i er layout i menyn, sätter priser, lägger in bilder och mycket mer.

Logga in i Leeroy Cloud, klicka på Product management i sidomenyn och välj sedan Recipes.

Den första vyn visar recepten som du redan har skapat. Om du inte har lagt in några recept ännu så är listan tom.

Listan visar från vänster till höger, Produktens ID, namn, om produkten är säljbar, produkt grupp, pris, datumet de skapades och datumet som de senast ändrades. ID skapas automatisk då du lägger till en produkt.
Du kan antingen scrolla för att hitta en specifik produkt eller så kan du söka efter det genom att skriva en del av namnet i sökfältet i toppen på sidan. Du kan välja att sortera listan på olika sätt, ursprungsläget är alltid att den sorteras i alfabetisk ordning men du kan också välja andra sätt som kanske passar din arbetsuppgift bättre.

Du kan även välja att filtrera vad du vill se, om du har gjort Product groups, Discount group, Course group, Print groups och Preorder & self-service menus, så kan du filtrera mellan dessa.