Recept - Överblick

Recept är det som används för att enkelt räkna hur mycket en produkt kostar. Såhär hittar du till vyn där du kan administrera dem.

Logga in i Leeroy Cloud, klicka på Producct management i sidomenyn och välj sedan Recipes.

Den första vyn visar recepten som du redan har skapat. Om du inte har lagt in några recept ännu så är listan tom.

Listan visar från vänster till höger, Receptets ID, namn, datumet de skapades och datumet som de senast ändrades. ID skapas automatisk då du lägger till ett recept.
Du kan antingen scrolla för att hitta ett specifikt recept eller så kan du söka efter det genom att skriva en del av namnet i sökfältet i toppen på sidan. Du kan välja att sortera listan på olika sätt, ursprungsläget är alltid att den sorteras i alfabetisk ordning men du kan också välja andra sätt som kanske passar din arbetsuppgift bättre.