Registrera KDS

Har du fått en ny KDS? Det är enkelt att komma igång!

KDS står för Kitchen Display System och det är den skärm där de betalda beställningarna från er kassa, app och/eller webbsida landar för att ni ska veta vad som ska tillredas eller plockas ihop.

För att komma igång med din Leeroy KDS behöver den först registreras mot Leeroy Cloud samt ha internetuppkoppling. När du fått en registreringsnyckel skrivs den in i textfältet som visas på bilden nedan. Du är därefter färdig med registreringen!

För att registrera en KDS-enhet måste den först skapas upp på rätt “Store” (den enskilda restaurangen där KDS:en ska sitta) i Leeroy Cloud. Detta kan ansvariga hos er göra så länge personen har rätt behörighet i Leeroy Cloud.