Hitta genererade rapporter

Resultaten för alla genererade rapporter listas i resultatvyn. Listan sorteras efter den genererade tiden som standard, med det senaste resultatet först.

För att få fram rapporten så klickar du först på Insight i vänstra menyn och väljer sedan Reports, Results.

För att på ett enklare sätt hitta rapporten du letar efter så kan du söka i sökfältet.

För att ladda ner rapporten så behöver du klicka på de tre prickarna ute till höger och klicka på Download

När detta är klart så har du den på din dator.