Sales archive - Återköp

Om du använder Swedbank Pay och kunden har gjort köp via appen så hjälper denna guide dig hur man genomför ett återköp via Sales archive.

Denna guide funkar endast vid köp i app och om ni har Swedbank Pay, om något annat så ta kontakt med Service Desk för hjälp.

Logga in i Leeroy Cloud, klicka på Organization i sidomenyn och välj sedan Sales archive.

I första vyn så får du fram all kvitton, du kan hitta rätt kvitto enklare genom att sätta olika filter ute till vänster. (Du måste vara Store manager och ha inlagda stores för att få fram något i Sales archive)

När du har hittat rätt order så klickar du på de tre prickarna ute till höger och väljer Details.

Om du vill göra ett återköp så klickar du på knappen Make a refund under Order history.

Nästa bild ser ut enligt nedan. Här får man välja en orsak till varför man gör återköpet, det finns en lista med default val, men man kan även lägga till en egen kommentar under + Add a comment.

Man gör 100% återköp och det är förvalt, när du är klar så klickar du på Confirm refund.
Om du ångrar dig så klickar du på Cancel.