Sales archive - Söka kvitto

Här kan du med rätt uppgifter hitta reda på ett kvitto.

Logga in i Leeroy Cloud, klicka på Organization i sidomenyn och välj sedan Sales archive.

I första vyn så får du fram all kvitton, du kan hitta rätt kvitto enklare genom att sätta olika filter ute till vänster. (Du måste vara Store manager och ha inlagda stores för att få fram något i Sales archive)

Om kunden har kvittonumret så kan man söka på det.

När du har hittat rätt order så klickar du på de tre prickarna ute till höger och väljer Details.

I nästa vy så får du se mer detaljerat gällande ordern, på vänster sida så ser du:

På höger sida så ser man Order summary, hör ser man kundens beställning, man kan klicka på pilen på höger sida för att se mer information.

Du kan även se Order history, här är en summering av beställningen, vill man få fram kvittot så klickar man på de tre prickarna ute till höger, vill man se kvittot väljer man View receipt, vill man generera fram en kvitto kopia klickar man på Generate copy of receipt.

Nedan ser du ett exempel på hur ett kvitto kan se ut.