Leverera delar av en beställning vid olika tider

Skapa individuella bongar för delar av en nota. Det gör att du kan separera utlämning av dricka separat från mat, alternativt öppen nota där man lägger till mer beställningar allteftersom.

Det är möjligt att skicka ordrar direkt till köket innan betalning via den gröna Skicka-knappen längst ner i varukorgens produktvy. Direkt en eller flera produkter har lagts till den aktiva ordern kommer denna vara möjlig att klicka på.

Knappen visar antalet produkter som kommer att skickas när du klickar på den. De skickade produkterna stannar kvar i varukorgen men hamnar under statusen "Skickad till köket". Här kan man även se vilket klockslag ordern skickades ut.

Det går såklart fortfarande att gå direkt till betalning som vanligt. Då skickas produkterna till köket när betalningen är klar.

Varukorg innan och efter en order har skickats till köket

Om du tex vill jobba med drickan separat, och få den på upphämtningsskärmen, kan du ta beställningen på dricka först och skicka den till köket. Sedan ta matbeställningen och ta betalt. Då kommer drickan och maten på varsina bongar, men med samma ordernummer alternativt bordsnummer. Det gör att de kan markeras som klara för upphämtning separat.

Det är också möjligt att skicka till köket precis innan gästen betalar, om du ser ett behov av att man påbörjar tillagning så tidigt som möjligt.

Vill du arbeta med öppen nota, kan du istället använda funktionen "skicka & parkera" som finns nere till höger. Mer information om den hittar du här.