Skrivare och utskrifter av bongar

Om man vill kunna skriva ut pappersbongar via KDS:en så kan man välja att ansluta en skrivare.

Dessa inställningar kontrolleras via menyn och alternativet Printer settings. Här kan KDS:en söka efter skrivare kopplade till samma nätverk. Efter att en skrivare valts kan man välja att skriva ut en testbong för att se så att allt fungerar. Det finns även möjlighet att välja när man vill få en bong utskriven.

Utskrift vid sent = Bong skrivs ut direkt en ny order kommer in.

Utskrift vid packaged = Bong skrivs ut då en order markerats som klar (första klicket på en order).

Har man en skrivare ansluten finns dessutom alltid möjlighet att skriva ut en bong via detaljvyn på varje order vid behov.